Mediakeskus
  Kaapelitehdas f2c

  Kaapelitehdas f2c

  Ympäristöystävällinen ja tehokas: Tervetuloa f2c:hen, maailman nykyaikaisimpaan kaapelitehtaaseen.

  Suurjännitekaapelien lisävarusteet 72–245 kV

  Suurjännitekaapelien lisävarusteet 72–245 kV

  Kaikki NKT:n valmistamat suurjännitekaapelien lisävarusteet on kehitetty NKT:n tutkimus- ja kehitysosastolla, joka ottaa huomioon asiakkaan erityisvaatimukset.

  Suurjännitekaapelijärjestelmät

  Suurjännitekaapelijärjestelmät

  Kehitys, konsultointi, suunnittelu, kustannusten optimointi, tuotanto, logistiikka, asennus ja huolto. Tämän kattavan tuen vuoksi nkt cablesin suurjännitetiimi kykenee toimimaan asiakkaan parhaaksi suurjännitetuotteiden, suurjännitekaapeleiden ja niiden lisävarusteiden alalla. nkt cablesin "tehotiimin" osaaminen ja tietotaito auttaa aikaansaamaan turvallisen ja luotettavan virransyötön kaikissa kohteissa, joissa tarvitaan suurjännitteistä sähkönsiirtoa – olipa kyseessä offshore-tuulivoimalafarmi, Dubain tai Jakartan keskusta tai ensimmäisen suprajohtavan suurjännitekaapelin asennus New Yorkiin.

  Keskijännitekaapelien lisävarusteet

  Keskijännitekaapelien lisävarusteet

  NKT on jo yli 60 vuoden ajan ollut yksi maailman johtavia yrityksiäsähkönsyöttökaapelien lisävarusteiden alalla. Tuotevalikoimamme kattaakaapeliliitokset, SF6-kytkinlaitteiden ja muuntajien liittimet sekä sisä- jaulkotilojen pääteliitännät.

  Pienjännitekaapelit

  Pienjännitekaapelit

  NKT toimittaa suurta valikoimaa pienjännitekaapeleita. Yhtiöllämme on useiden vuosien kokemus kaapelivalikoiman räätälöinnistä – tuotekehityksestä pakkaukseen ja toimitukseen asti – joten voimme tarjota asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaisen yksilöllisen ratkaisun. Kaapelivalikoimamme kattaa pienjännitekaapelit, joustavat johtimet, ilmajohdot ja räätälöidyt kaapelit. Tuotteet täyttävät kaikki teollisuuskäytön vaatimukset, ja NKT kykenee toimittamaan suuren valikoiman näitä tuotteita ja palveluita.

  Keskijännitekaapelit

  Keskijännitekaapelit

  NKT valmistaa ja markkinoi maailmanlaajuisesti yksi- ja monisäikeisiä keskijännitekaapeleita, jotka täyttävät kansallisten ja kansainvälisten standardien vaatimukset sekä asiakkaiden erillisvaatimukset. Useimmin kysyttyjä 6–50 kV:n kaapelityyppejä on aina varastossa tai tuotannossa, mikä takaa saatavuuden.

  Yhdistämme uusiutuvat energianlähteet verkkoon

  Yhdistämme uusiutuvat energianlähteet verkkoon

  Tänä päivänä, uusiutuvat energianlähteet ja puhdas energia on aina vain tärkeämpää. nkt cables on tämän kehityksen kärjessä laajalla valikoimalla tuotteita, joilla uusiutuvat energianlähteet voidaan turvallisesti kytkeä verkkoon. Olemme markkinajohtaja erityisesti offshore-kaapeleissa, joilla uusiutuvaaenergiaa syötetään verkkoon.

  NKT Victoria

  NKT Victoria

  NKT Victoria on yksi maailman edistyneimpiä ja polttoainetehokkaimpia kaapelinlaskualuksia, joissa on täysin kahdennettu DP 3 -järjestelmä ja ainutlaatuinen aluksen sisäinen tasajänniteverkko.

  Omaisuudenhoitopalveluiden vuokraus

  Omaisuudenhoitopalveluiden vuokraus

  NKT:n omaisuudenhoitopalvelut tuovat asiakkaillemme turvallisuutta. NKT:n palvelut voivat myös auttaa kaapelitekniikassa, standardoinnissa, kaapelin käsittelyssä, ympäristön huomioonottamisessa, virhetilastoinnissa, diagnosoinnissa, valvonnassa ja tilannearvioinnissa.

  Universal Cable 12–36 kV, käsikirja

  Universal Cable 12–36 kV, käsikirja

  NKT:n Universal Cable on avaimet käteen -sähkönjakelujärjestelmä 12, 24 ja 36 kV:n kaapeleille. Se on suunniteltu markkinoiden kustannustehokkaimmaksi ja toimintavarmimmaksi ilma-, maa- ja vesistöjohtojärjestelmäksi.

  Etsi lähin yhteys