Tietoa meistä

Strategia - Visio & Päämäärä

Strategia: Excellence 2020

NKT:n nykyinen visio perustuu syyskuussa 2015 julkistettuun EXCELLENCE 2020 -strategiaamme, joka keskittyy kahteen rinnakkaiseen tavoitteeseen: tuottavuuden ja kohdennetun kasvun lisäämiseen. Näiden tavoitteidemme lisäksi toimintamme pysyvänä perustana on toimittaa parasta mahdollista laatua ja kaikkein tehokkaimpia ratkaisuja teollisuuden yhteistyökumppaneillemme samalla, kun pyrimme rikkomaan teknologian rajoja.

EXCELLENCE 2020 keskittyy avainalueisiin, joita kehitämme tukemaan perimmäistä tavoitettamme. Tuemme tätä erilaisilla innovaatioilla ja aloitteilla kautta koko liiketoiminnan.

Strategiset tavoitteet

Yleisesti ottaen NKT seuraa päämääräänsä tulla parhaaksi toimijaksi osakkeenomistajien, asiakkaiden ja työntekijöiden näkökulmasta seuraavien tekijöiden osalta:

>15%
SIJOITETUN PÄÄOMAN TUOTTOPROSENTIKSI
1.
TULLA ASIAKKAIDEN ENSISIJAISEKSI VALINNAKSI
>80%
SAAVUTTAA TYÖNTEKIJÖIDEN LUOTTOINDEKSI

Sijoitetun pääoman tuottoprosentiksi >15 %

On erittäin tärkeää, että NKT kehittää pitkän aikavälin taloudellisia tavoitteitaan säilyttääkseen asemansa alan johtajana ja kehittää jatkuvasti kannattavuuttaan, kuten olemme tehneet vuodesta 2013 saakka.

Tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi

NKT pyrkii tulemaan asiakkaidensa ja kumppaneidensa ensisijaiseksi yritysvalinnaksi arvostetun ja kattavan asiantuntemuksensa kautta sekä tarjoamalla huippulaatuisia tuotteita, toimittamalla kokonaisratkaisuja ja tekemällä mahdollisimman tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Saavuttaa työntekijöiden luottoindeksi >80 %

Uskomme, että työntekijöiden korkea tyytyväisyys ei ole pelkästään luontaisesti toivottava tavoite, vaan myös oleellinen apuväline edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamisessa.

Excellence 2020 presentation

Osaamisen kehittämisen avulla tulemme olemaan paras kaapeliyritys vuoteen 2020 mennessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme mielestä.

Visiomme on selkeä ja kunnianhimoinen. Pyrkimällä erinomaisuuteen kaikessa mitä valmistamme ja teemme, tulemme olemaan paras kaapeliyritys vuoteen 2020 mennessä asiakkaidemme ja työntekijöidemme mielestä.

Parhaalla tarkoitamme sitä, että olemme asiakkaidemme ensisijainen valinta. Haluamme, että asiakkaamme valitsevat meidät asiantuntemuksemme sekä huippuluokkaisten tuotteidemme ja ratkaisuidemme takia.

Haluamme myös olla erinomainen työpaikka, jossa alan parhaat osaajat haluavat edetä urallaan ja kehittää uusia, erinomaisia ratkaisuja yhdessä osaavien työtovereiden kanssa eri puolilta organisaatiota yhtenäisenä yrityksenä.

Tavoitteemme

Palava kiinnostus energiaratkaisujen toteuttamiseen. Tämä on toimintamme tarkoitus, syy kaikelle, mitä teemme. Se kuvaa, mikä on yrityksemme tarkoitus ja on kaiken toimintamme perusta.

Globalisoituneessa ja yhteyksiin perustuvassa maailmassa kaikkeen tarvitaan sähköä. Sähkö on perusta kaikille niille asioille, joita pidämme itsestään selvinä nykyaikaisessa yhteiskunnassa. NKT:llä on tärkeä tehtävä sähkön toimittamisessa globaaleihin yhteisöihin ja energiaratkaisujen tarjoamisessa.

Toimintamme tarkoitus pohjautuu pitkään ja merkittävään historiaamme kaapelialalla. Tuotteemme ovat luonteeltaan teknisiä. Meille ne ovat kuitenkin vielä enemmän.

Toimintamme tarkoitus on kolmivaiheinen:

1.    Kaapelimme mahdollistavat energiansiirron fyysisesti
2.    Vaikutamme yhteiskuntaan mahdollistamalla siirtymisen kestävään energiaan
3.    Kannustamme organisaatiotamme kehittymään erinomaiseksi ja tarttumaan liiketoimintamme olennaiseen ytimeen

Historia

Pitkä historiamme on antanut meille tärkeää kokemusta ja tuonut meidät nykyiseen asemaamme

Arvot

Arvomme kuvaavat käyttäytymismalleja, joilla saavutamme huippuosaamisen

Etsi lähin yhteys