Tietoa meistä

Työntekijämme tuovat energiaratkaisut käytäntöön.

Töissä NKT:lla

NKT:lla olet osa merkittävää historiaa ja nykyaikaista ajattelutapaa, jota leimaavat innovatiivisuus, kunnianhimo ja kansainvälisyys. Osaamisesi ja sitoumuksesi vaikuttavat osaltansa organisaatioon, jonka selkeänä tavoitteena on tulla parhaaksi voimavirtakaapeliyritykseksi asiakkaidemme ja työntekijöidemme näkökulmasta. Pyrimme erinomaisuuteen kaikessa, mitä teemme.

Katso kaikki työmme

Yhteinen palava kiinnostus

NKT:n yrityskulttuuri perustuu merkittävään 125-vuotiseen perintöömme innovatiivisten ja kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden ja ratkaisujen kehittämisessä ja tuomisessa kansainvälisille kaapelimarkkinoille. Jokaisella toimipaikallamme ja tehtaallamme on yksilöllinen historia, mutta yhteistä meille kaikille on palava kiinnostus ja sitoutuneisuus siihen, mihin yhdessä pyrimme.

Kansainvälinen ajattelu

Olemme kansainvälinen yritys, jolla on erityisen vahva asema Euroopassa. Jos ajattelet globaalisti ja ajatus työskentelystä yli rajojen, osastojen ja työtehtävien kiinnostaa, nautit varmasti työstä meillä.

Muutoksen ja innovaatioiden arvostaminen

Tähtäämme parhaaksi siinä, mitä teemme, ja tästä syystä yritysstrategiamme nimenä on EXCELLENCE 2020. Erinomaisuuden saavuttaminen tarkoittaa monella tavalla uusien tekemisen tapojen luomista, jossa keskitytään erityisesti uusien ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen esiin tuomiseen. Olemme matkalla oikeaan suuntaan, ja jos arvostat muutosta ja innovatiivista ajattelua, voit kehittää näitä ominaisuuksia liittymällä mukaan tälle jännittävälle matkalle.

Erinomaisuus

Mitä sitten tarkoitamme erinomaisuudella? Emme tarkoita suurinta, emme myöskään edullisinta, emmekä nopeimmin kasvavaa voimavirtakaapeliyritystä. Haluamme olla voimavirtakaapeliyritys, jonka kanssa asiakkaamme haluavat tehdä yhteistyötä asiantuntemuksemme sekä huippuluokkaisten tuotteidemme ja ratkaisuidemme takia.

Yhtä tärkeää on se, että haluamme myös olla erinomainen työpaikka, jossa alan parhaat osaajat haluavat edetä urallaan ja kehittää uusia, erinomaisia ratkaisuja yhdessä osaavien työtovereiden kanssa eri puolilta organisaatiota. Tavoitteenamme on saavuttaa työntekijöiden luottoindeksi >80 Great Place to Work -konseptilla, mikä on paljon alan standardeja korkeampi.

Menestystarinoita

Olemme saattaneet menestyksekkäästi päätökseen useita huomattavia hankkeita

Arvot

Arvomme määrittävät, millä tavoin pyrimme tavoitteeseemme.

Tietoa & avainluvut

Tärkeää tietoa NKT:sta sekä yrityksen yleiskuvaus ja taloustiedot

Etsi lähin yhteys