NKT mukana Verkosto-messuilla

You're currently looking at a past event.

Kansainvälisesti arvostettu toimija Suomen kansallisille markkinoille

NKT on globaali eturivin kaapeli- ja järjestelmätoimittaja energiasektorille. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kaapeleita, lisävarusteita ja ratkaisuja sähköisen infrastruktuurin, rakennusalan sekä rautateiden tarpeisiin.

NKT tarjoaa avaimet käteen -ratkaisut sekä tasa- että vaihtovirtakaapeleiden alalla. Ratkaisumme tarjoavat todellisen elämän suorituskykyä ja arvoa koko elinkaarelle teknisen huippuosaamisen avulla. Tuotteiden ensiluokkaisuuden lisäksi asiakkaidemme turvallisuus ja tuotteidemme käytettävyys ovat meille tärkeitä asioita. Kokonaistuloksena NKT:n tuotteiden käyttö ja asentaminen ovat sekä turvallista että tehokasta, ja näin parannamme samalla myös verkon kokonaisluotettavuutta.

Vahvasti paikallinen

NKT on toiminut Suomessa vuosia, mutta tavoitteemme on korkeammalla. Haluamme kasvaa, ja tämän vuoksi olemme vahvasti läsnä paikallisilla markkinoilla. Verkosto-messuilla voit tavata paikalliset myyntiedustajamme (osasto A 331), jotka esittelevät monipuolisia tuotteita ja kaapelointien luotettavia kokonaisratkaisuja räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Osastollamme pääset tutustumaan Suomen haastavissa olosuhteissa hyvin toimiviin ja laadukkaisiin verkonrakennustuotteisiin sekä kaapelivarusteisiin.

Tuttu ja turvallinen

NKT on tehnyt uraauurtavaa työtä kaapeliteollisuuden alalla vuodesta 1891 saakka, ja pyrimme vastaamaan ennakoivasti maailman jatkuvasti kasvavaan sähköntarpeeseen. Onnistumme tässä energiansiirtoa koskevan asiantuntemuksemme ja kustannustehokkaan huipputeknisen valmistusprosessimme avulla sekä keskittymällä vahvasti ympäristön huomioimiseen. Meillä on glokaali lähestymistapa markkinoihin, arvostamme luotettavaa kumppanuutta, ja uskomme vahvasti voivamme yhteistyöllä vaikuttaa tulevaisuuteen. Suhtaudumme energiaratkaisujen toteuttamiseen ammattitaidon lisäksi suurella innolla.

NKT on globaali ja arvostettu avaimet käteen -ratkaisujen tarjoaja tasa- ja vaihtovirtakaapeleiden alalla. Yrityksen pääkonttorit sijaitsevat Tanskassa ja Saksassa. Työllistämme noin 3400 henkilöä, toimimme 18 maassa, ja vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 1,43 miljardia euroa. NKT:n omistaa NKT A/S, joka on listattu Kööpenhaminan Nasdaq-pörssiin.

Back
Etsi lähin yhteys