NKT vahvistaa läsnäoloaan Suomen markkinoilla

Sähköjakelu ja voimakaapelituotanto ovat osa NKT:n ydinosaamista. NKT panostaa nyt toimintaansa Suomessa ja tarjoaa myös laajan valikoiman asennuskaapeleita sekä asuinrakentamiseen että teollisuuden tarpeisiin.

NKT (ent. nkt cables ja Ericsson) on toiminut Suomen markkinoilla vuosikymmenien ajan keskittyen pienjännite- ja keskijännitekaapeleiden toimittamiseen paikallisille sähkönjakeluyhtiöille ja tukkuliikkeille. Sähköjakelu ja voimakaapelituotanto ovatkin osa NKT:n ydinosaamista. Viimeisen vuoden aikana NKT on vahvistanut asemaansa kansainvälisillä kaapelimarkkinoilla muun muassa ostamalla ABB:n voimakaapelitoiminnot.

Nyt NKT panostaa toimintaansa Suomessa ja tarjoaa myös laajan valikoiman asennuskaapeleita sekä asuinrakentamiseen että teollisuuden tarpeisiin. ”Asennuskaapelit ovat tärkeä osa NKT:n bisnestä ja jakelu tapahtuu aina sähkötukkuliikkeiden kautta”, toteaa Suomen myynnistä vastaava Sales Director Peter Marcusson.  

NKT tavoittelee lähivuosina tervettä markkinaosuutta Suomessa ja vahvistaa sekä markkinointiaan sekä palveluaan paikallisesti. ”Olemme uusi tulokas markkinoilla ja meidän on tuotava osaamisemme asiakkaidemme tietoon. Meihin voi tutustua tarkemmin uusilla verkkosivuillamme, nkt.fi”, Marcusson kehottaa.

NKT on kansainvälinen toimija, jonka juuret ovat vahvasti pohjoismaissa. Tuotteita kehitetään erityisesti vastaamaan pohjoisen ilmasto-olosuhteita. Tästä kehitystyöstä esimerkkinä uusi kestävä, mutta taipuisa 1 kV:n kaapeli, joka on helppo ja turvallinen asentaa myös kylmässä ilmassa.  

”Voimme tarjota asiakkaillemme houkuttelevan valikoiman pohjoismaiseen ilmastoon sopivia tuotteita sähkönjakeluun (400 V–24 kV). Suomessa myymämme tuotteet on kehitetty ja testattu kansainvälisten standardien mukaisesti täyttämään asiakkaidemme vaatimukset. Haluamme kehittää helposti asennettavia kaapeleita, jotta työskentely olisi asentajille vaivatonta”, summaa Marcusson.

Lisätietoja:
Claes Jägerskiöld
Sales Manager
+358 400 424 595
claes.jagerskiold@nkt.com

Teppo Hälikkä
Sales Manager
+358 408 010 755
teppo.halikka@nkt.com

 

 

Etsi lähin yhteys