Sami Muranen NKT:n uudeksi myyntipäälliköksi

NKT vahvistaa organisaatiotaan Suomessa. Sami Muranen on nimitetty myyntipäälliköksi (Sales Manager Finland) vastuualueenaan Suomen myynti. Sami toimii myös Suomen myyntitiimin esimiehenä.

Samilla on pitkä kokemus kaapeliliiketoiminnasta, ja viimeksi hän on toiminut sähkölaitosmyynnin parissa. Uuden pestinsä NKT:llä Sami ottaa vastaan innostuneena. “NKT on tällä hetkellä suhteellisen pieni peluri Suomessa ja toimii pienellä organisaatiolla. Toiminnan ja organisaation kehittäminen, myynnin kasvattaminen ja NKT-brändin vahvistaminen ovat erittäin kiinnostavia tehtäviä”, Sami kuvailee.

“Rakentaminen ja sähkötukkumarkkinat kasvavat Suomessa koko ajan, ja sähköverkkojen maakaapelointi tulee jatkumaan vielä pitkään. Muun muassa nämä asiat tekevät Suomen kaapelimarkkinoista hyvin kiinnostavan NKT:lle samoin kuin minulle henkilökohtaisesti”, toteaa Sami.

Strategiansa mukaisesti NKT panostaa paikalliseen organisaatioonsa ja laajentaa tuotevalikoimaansa palvelemaan mahdollisimman hyvin paikallisia tarpeita. NKT:n juuret ovat vahvasti pohjoismaissa ja tuotteita kehitetään erityisesti vastaamaan pohjoisen ilmasto-olosuhteita.

 
Lisätietoja:
 
Peter Marcusson
Sales Director
+46 70 631 3416
peter.marcusson@nkt.com
 
Sami Muranen
Sales Manager Finland
+358 40 665 2802
sami.muranen@nkt.com

 

Etsi lähin yhteys