Palvelut

Me voimme tehdä työn puolestasi – yli sadan vuoden kokemuksella!

Kokemuksella on merkitystä voimakaapeliteollisuudessa. NKT:llä on yli sadan vuoden kokemus asennusprojekteista eri puolilta maailmaa.

Koska yhtiöllämme on valtava kokemus koko kaapelointiprosessista, se on eturivin toimittaja asiakkaille kaikkialla maailmassa. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme korkealaatuisia kaapeleita ja tarvikkeita sähköisen infrastruktuurin, rakennusalan, rautateiden ja autoteollisuuden tarpeisiin.

Toiminta-alueemme ulottuu keskijännitekaapeleista jopa 550 kV:n kaapeleihin, ja työskentelemme sekä maalla että merellä kehittäen räätälöityjä, täysin asiakkaidemme tiukkojen vaatimusten mukaisia palveluita.

Koska asennussektori kehittyy jatkuvasti, olemme sitoutuneet innovatiivisuuteen. Investoimme jatkuvasti omien ja akkreditoitujen yhteistyökumppaneidemme asennustiimien koulutukseen, jota annetaan Kölnissä ja Berliinissä sijaitsevissa ammatillisissa koulutuskeskuksissamme. Koulutus antaa asiantuntijahenkilöstöllemme työkalut luovien, kestävien ja korkealuokkaisten ratkaisujen kehittämiseen jokaiselle asiakkaalle.

Säännöllinen ja tehokas huolto-ohjelma on elintärkeä kaapelijärjestelmän tehokkuuden ylläpitämiseksi. Kaapelijärjestelmien asentamisen lisäksi asennustiimimme myös huoltavat niitä, mikä vähentää lisäinvestointien tarvetta, parantaa jakeluvarmuutta ja minimoi vioista johtuvat käyttökatkot.

Yhtä tärkeää on se, että pyrimme edistämään terveyttä ja turvallisuutta kaikissa toiminnoissamme. NKT on SCC-sertifioitu (Sicherheits-Certifikat-Contraktoren) Saksassa, mikä takaa sen, että työmme vastaa korkeimpia standardeja.

Menestystarinoita

Olemme suorittaneet menestyksekkäästi monia merkittäviä projekteja.

Lue lisää
Etsi lähin yhteys