Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Olemme riippuvaisia sähköstä

Tehtävämme on siirtää sähköä eri elämän alueille

Globaalissa ja toinen toisiimme kytkeytyneessä maailmassa, jonka väkiluku kasvaa nopeasti ja jossa moderni elämäntapa lisääntyy, sähköntarve kasvaa jatkuvasti. Me NKT:llä olemme ottaneet tehtäväksemme siirtää sähköä eri elämänalueille ja auttaa vastaamaan kasvavaan energiantarpeeseen.
Vuonna 1891 toisen teollisen vallankumouksen aikana perustettu yrityksemme on tehnyt pohjoismaissa uraauurtavaa työtä kaapeliteollisuuden alalla. Nykyisin olemme mukana neljännessä teollisessa vallankumouksessa energiansiirtoon liittyvällä asiantuntemuksellamme ja korkeinta teknologian tasoa edustavilla kustannustehokkailla valmistuslaitoksilla, jotka tuovat koko elämän aikaista arvoa asiakkaillemme ja globaalille yhteisölle.

Luotettavia kumppanuuksia

Olemme ylpeitä pitkäaikaisista suhteistamme ja vaivattomasta yhteistyöstä, joka tekee liiketoimintasuhteistamme helppoa, mukavaa ja tehokasta. Useat asiakkaamme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme jo vuosikymmenten ajan, kenties senkin vuoksi että pidämme itseämme sekä heidän paikallisena kumppaninaan että kansainvälisenä tavarantoimittajana, joka on aina halukas tekemään kaikkensa varmistaakseen oikeat kaapeliratkaisut.

Todellisen elämän ratkaisut

Ympäristöt, joissa tuotteemme ja ratkaisumme toimivat, ovat usein haastavia ja epäystävällisiä. Pitkien merikaapeleiden laskeminen valtameren pohjaan odottamattomassa myrskyssä tai 100 vuotta vanhojen voimakaapeleiden korjaaminen kiireisessä suurkaupungissa ei ole jokaisen juttu. Tiedämme, että suorituskyky on vaativissa olosuhteissa tärkeää ja juuri sitä tarjoamme asiakkaillemme.

Yleiskatsaus

NKT yhdistää vihreämmän maailman laadukkaalla sähkökaapeliteknologialla ja on keskeisessä asemassa, kun maailma siirtyy kohti vihreää energiaa. NKT suunnittelee, valmistaa ja asentaa matala-, keski- ja korkeajännitteisiä voimakaapeliratkaisuja, jotka mahdollistavat kestävän energiansiirron.
  • Toimistot ja tuotantolaitokset yli 15 maassa.
  • Yli 4500 työntekijää
  • NKT A/S on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa.
  • Tuotantolaitokset toimivat 100-prosenttisesti uusiutuvalla sähköllä
  • AA MSCI ESG-luokitukset
  • Platinum 2022 Ecovadis Sustainability Rating
Laying up HV Submarine Cables in production site in Cologne

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...