Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Olemme riippuvaisia sähköstä

Tehtävämme on siirtää sähköä eri elämän alueille

Sähköntarve kasvaa jatkuvasti globaalissa maailmassa, jossa olemme kytkeytyneet toisiimme väkiluvun kasvaessa nopeasti samalla, kun moderni elämäntapa yleistyy. Olemme NKT:lla ottaneet tehtäväksemme sähkön siirtämisen eri elämänalueille ja auttamisen kasvavaan energiantarpeeseen vastaamisessa. 
Toisen teollisen vallankumouksen aikana, vuonna 1891, perustettu yrityksemme on tehnyt Pohjoismaissa uraauurtavaa työtä kaapeliteollisuuden alalla. Tänään olemme mukana neljännessä teollisessa vallankumouksessa energiansiirtoon liittyvällä asiantuntemuksellamme ja korkeinta teknologiatasoa edustavilla kustannustehokkailla valmistuslaitoksillamme. Ne tuovat elämänpituista arvoa asiakkaillemme ja koko globaalille yhteisölle.

Luotettavia kumppanuuksia

Olemme ylpeitä pitkäaikaisista asiakassuhteistamme ja vaivattomasta yhteistyöstä, joka tekee liiketoimintasuhteistamme helppoja, mukavia ja tehokkaita. Useat asiakkaamme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme jo vuosikymmenten ajan. Kenties tämä johtuu myös siitä, että pidämme itseämme sekä asiakkaidemme paikallisena kumppanina että kansainvälisenä tavarantoimittajana, joka on aina halukas tekemään kaikkensa varmistaakseen heille oikeat kaapeliratkaisut.

Ratkaisuja todellisiin olosuhteisiin

Ympäristöt ja olosuhteet, joissa tuotteitamme ja ratkaisujamme käytetään, ovat usein haastavia ja vaikeasti hallittavia. Pitkien merikaapeleiden laskeminen valtameren pohjaan odottamattomassa myrskyssä tai 100 vuotta vanhojen voimakaapeleiden korjaaminen kiireisessä suurkaupungissa ei ole jokaisen juttu. Tiedämme, että suorituskyky on vaativissa olosuhteissa tärkeää – juuri sitä me tarjoamme asiakkaillemme.

Yleiskatsaus

NKT yhdistää vihreämmän maailman laadukkaalla sähkökaapeliteknologialla ja on keskeisessä asemassa, kun maailma siirtyy kohti vihreää energiaa. NKT suunnittelee, valmistaa ja asentaa matala-, keski- ja korkeajännitteisiä voimakaapeliratkaisuja, jotka mahdollistavat kestävän energiansiirron.
  • Toimistot ja tuotantolaitokset yli 16 maassa.
  • 5000+ työntekijää
  • NKT A/S on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa.
  • Tuotantolaitokset toimivat 100-prosenttisesti uusiutuvalla sähköllä
  • AA MSCI ESG-luokitukset
  • Platinum 2023 Ecovadis Sustainability Rating
Laying up HV Submarine Cables in production site in Cologne

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...