Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Pienjännite

Useat eri ratkaisut vastaavat melkein mihin tahansa vaatimuksiin

Voimme toimittaa melkein mitä tahansa erityistarpeita vastaavia kaapeleita, jotka kaikki ovat kansainvälisten standardien mukaisia ja jotka on testattu pitkän käyttöiän varalta.
Installer pulling low-voltage cable from a Qaddy®
NKT keskittyy innovaatioon, turvallisuusstandardeihin ja erilaisiin huippulaadukkaisiin tuotteisiin, jotka heijastavat yrityksen laajaa sovellusten ja räätälöidysti suunniteltujen kaapeleiden valikoimaa.
Pienjännitekaapelimme, -johtomme ja -johtimemme tarjoavat ratkaisun mihin tahansa sovellukseen. Rakennusjohdoista eri kaapelityyppeihin, esim. taipuisat kaapelit, hallintakaapelit ja televiestinnän virtakaapelit.
1 kV:n kaapelimme mahdollistavat monia erilaisia kytkentämahdollisuuksia ja saavat aikaan suurenmoisia mahdollisuuksia järjestelmien yhdistämiseen. 1 kV -kaapelivalikoima on erittäin monipuolinen ja siinä on monia eri kaapelityyppejä, jotka soveltuvat kiinteästi asennettavaksi sisä- ja ulkotiloihin, maahan, putkistoihin, veteen ja betoniin.
Televiestinnän energiakaapelit tuovat luotettavasti virtaa globaaleille televiestintäasiakkaillemme. Lisäksi joustavat johtimemme ja älykkäät asennusratkaisumme ovat monien ammattiasentajien ensisijainen valinta.

Asennusratkaisut

Älykkäät ratkaisut auttavat parantamaan sähköasentajien työympäristöä.
Lue lisää
Installers using Qaddy® with low voltage cable

Löydä itsellesi sopivat pienjännitetuotteet

Lue lisää laajasta valikoimastamme ja asennusratkaisuistamme

Rakennusjohdot

NKT kehittää kestäviä kaapeleita, jotka tuottavat arvoa monen vuoden ajan. Kun suunnittelemme asennuskaapeleita NKT:llä, paras työympäristö on aina tärkeä parametri.

1 kV-kaapelit

Hyväksyttyjen standardien mukaisesti valmistettujen NKT 1 kV kaapeleiden laaja valikoima sopii sisä- ja ulkotiloihin, maahan, putkistoihin, veteen ja betoniin.

Asennusratkaisut

NKT:n älykkäät ratkaisut auttavat parantamaan sähköasentajien työympäristöä. Ratkaisuihimme sisältyy kätevä kaapelipakkaus, innovatiivinen repäisynaru ja tunnusmerkkimme, kattava kehitystoiminta.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...