Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Reilu, kestävä ja vastuullinen

NKT:llä olemme omistautuneet sähkökaapeliteknologialle, ja tarkoituksemme on yhdistää sinut, meidät ja yhteiskunta vihreämpään maailmaan mahdollistamalla kestävä energiansiirto. Kun maailma siirtyy kohti vihreää energiaa, me olemme keskeisessä asemassa. Kaapeliteknologiamme on avainasemassa, kun nykyaikainen elämä, globaali yhteiskunta ja tulevat sukupolvet saavat energiaa puhtaalla ja uusiutuvalla energialla. Suhtaudumme keskeiseen asemaamme vakavasti ja ryhdymme aktiivisesti toimiin vähentääksemme ilmastovaikutusta ja vahvistaaksemme sosiaalista vaikutusaluettamme sekä paikallisella että globaalilla tasolla.
 
City of Liverpool by night
Liverpool bei Nacht - Mittelspannungskabel
Meillä on selkeä tavoite tulla nollapäästöiseksi yritykseksi viimeistään vuonna 2050 keskittymällä määrätietoisesti tuotteidemme, ratkaisujemme ja toimintojemme ympäristövaikutusten vähentämiseen. 

Pienennämme jatkuvasti maailmaa yhdistävien kaapeliratkaisujemme hiilijalanjälkeä. Suurena sähkökaapelien toimittajana meille on luonnollista harjoittaa liiketoimintaa kestävästi ja vastuullisesti.

— Claes Westerlind, toimitusjohtaja

Kestävän kehityksen tavoitteet

YK:n kestävän kehityksen tavoitteissa määritellään kestävyyden suurimmat maailmanlaajuiset haasteet ja annetaan suuntaviivat tarvittaville toimille. NKT on sitoutunut harjoittamaan liiketoimintaansa tavalla, joka edistää monia näistä tavoitteista. Valitsemamme kestävän kehityksen tavoitteet kattavat ne olennaiset tavoitteet, jotka ovat sovellettavissa toimialallamme. Toimintamme ilmastonmuutoksen, kestävien yhteiskuntien ja tulevaisuuden infrastruktuurin tarjoamisen alalla on ympäristön ja ihmisten kannalta turvallista ja kestävää.
Seuraavassa luetellaan tavoitteet ja niiden taustalla olevat tavoitteet, joilla on suurin vaikutus NKT:hen.

Kestävyysraporttimme

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...