Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Reilu, kestävä ja vastuullinen

Olemme NKT:lla omistautuneet sähkökaapeliteknologialle. Tarkoituksemme on yhdistää sinut, meidät ja yhteiskunta vihreämpään maailmaan mahdollistamalla kestävä energiansiirto. Me olemme keskeisessä asemassa, kun maailma siirtyy kohti vihreää energiaa. Kaapeliteknologiamme on avainasemassa, kun nykyaikainen elämäntapa, globaali yhteiskunta ja tulevat sukupolvet saavat energiaa puhtaalla ja uusiutuvalla energialla. Suhtaudumme keskeiseen asemaamme vakavasti ja toimimme aktiivisesti vähentääksemme ilmastovaikutuksiamme ja vahvistaaksemme yhteiskunnallista vaikuttavuuttamme.
 
City of Liverpool by night
Liverpool bei Nacht - Mittelspannungskabel
Meillä on selkeä tavoite tulla nollapäästöiseksi yritykseksi viimeistään vuonna 2050 keskittymällä määrätietoisesti tuotteidemme, ratkaisujemme ja toimintojemme ympäristövaikutusten vähentämiseen. 

Pienennämme jatkuvasti maailmaa yhdistävien kaapeliratkaisujemme hiilijalanjälkeä. Suurena sähkökaapelien toimittajana meille on luonnollista harjoittaa liiketoimintaa kestävästi ja vastuullisesti.

— Claes Westerlind, toimitusjohtaja

Kestävän kehityksen tavoitteet

YK:n kestävän kehityksen tavoitteissa määritellään kestävyyden suurimmat maailmanlaajuiset haasteet ja annetaan suuntaviivat tarvittaville toimille. NKT on sitoutunut harjoittamaan liiketoimintaansa tavalla, joka edistää monia näistä tavoitteista. Valitsemamme kestävän kehityksen tavoitteet kattavat olennaiset toimialallamme sovellettavissa olevat päämäärät. Toimintamme ilmastonmuutoksen, kestävien yhteiskuntien ja tulevaisuuden infrastruktuurin tarjoamisen alalla on ympäristön ja ihmisten kannalta turvallista ja kestävää.
Seuraavassa luetellaan päämäärät ja niiden taustalla olevat tavoitteet, joilla on suurin vaikutus NKT:hen.

Kestävyysraporttimme

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...