Palvelut

Palvelukumppanuudessa tähtäämme aina vähintään erinomaisuuteen

NKT:n omaisuudenhoitotiimi (Asset Management Services) on olemassa asiakkaiden maalla tai merellä olevien kaapelijärjestelmien infrastruktuureista huolehtimista varten. Pohjimmiltamme olemme asennus- ja urakointiyritys, mutta palvelumme eivät rajoitu ainoastaan niihin. Olemme myös vakiintunut kaapeleiden valmistaja, jolla on oma tutkimus- ja tuotekehitysosasto, ja tavoitteemme on kehittää yritystämme jatkuvasti laajan kokemuksemme ja resurssiemme avulla. Tämä periaate pätee myös omaisuudenhoitopalveluumme.

Meille AMS on paljon enemmän kuin pelkkä lisätulojen hankintakeino. Siinä materialisoituu perusperiaatteemme tähdätä mestariluokkaan asiakkaidemme tukijoina heidän elintärkeän käyttöomaisuutensa hoitamisessa. Tämän kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamista varten meillä on aivan oma organisaatio, jolle tutkimus- ja tuotekehitysosastomme tekee laadunvalvontatestejä.

Huomionarvoisia faktoja AMS-organisaatiostamme:

• Meillä on pitkä historia osaajina ja asiantuntijoina. AMS ei ole meille uusi käytäntö: olemme tarjonneet kyseistä palvelua menestyksekkäästi jo yli 50 vuotta!

• Meillä on yhteensä yli 80 kokeneen ja erittäin ammattitaitoisen kenttäinsinöörin tiimi. He ovat valmiita palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, joustavasti ja monipuolisesti.

• Yhteistyökumppaneinamme toimii valikoitu joukko palveluntarjoajia, minkä ansiosta voimme tarjota laajasti palveluja ja olla ainoa taho, johon asiakkaidemme tarvitsee ottaa yhteyttä.

Mitä AMS-palvelumme voi taata sinulle:

• Yksi yhteystaho kaikkia palveluita varten

• Käyttöomaisuuden hallintaa 24/7, 365 päivää vuodessa, poikkeuksetta

• Laaja-alaista kokemusta ja ammattitaitoa

• Moitteeton turvallisuushistoria

• Johdonmukaiset korkean laadun standardit, pyrkimys jatkuvasti parempaan

Olemme ylpeitä etiikastamme: pyrimme korkeimpaan laatuun yrityksemme kaikilla tasoilla. Tämä etiikka on kaikkein tärkeintä käyttöomaisuuden hallintapalveluissamme, sillä ne tuottavat asiakkaillemme turvallisuutta ja varmuutta. Työskentelemme oman ja yhteistyökumppaneidemme henkilökunnan kanssa ahkerasti, jotta voit rauhallisin mielin luottaa siihen, että kaapelijärjestelmäsi ovat hyvissä käsissä.

Menestystarinoita

Olemme suorittaneet menestyksekkäästi monia merkittäviä projekteja.

Lue lisää
Etsi lähin yhteys