Tietoa meistä

NKT on sitoutunut noudattamaan Europacable Industry Charter -asiakirjaa

NKT on Europacablen jäsen, mikä merkitsee, että olemme alamme johtaja sekä vastuullinen ja arvostettu kaapelinvalmistaja. Olemme tämän mukaisesti allekirjoittaneet Europacable Industry Charter -asiakirjan, mikä on tärkeä useiden liiketoiminnan periaatteidemme kannalta ja tukee niitä.

Europacable Industry Charter vahvistaa sitoutumistamme siihen, että jatkamme innovaatioiden ylittämistä ja pyrimme kehittämään yhä luotettavampia, turvallisempia ja käyttövarmempia kaapeleita. Lisäksi olemme sitoutuneet olemaan turvallinen ja varma työpaikka ja tekemään liiketoiminnastamme mahdollisimman ympäristöystävällistä.

Pyrimme jatkuvasti asettamaan alan korkeimmat standardit asiakkaillemme tarjoaman laadun ja palveluiden lisäksi koko yritysvastuullemme kestävän kehityksen ja työntekijöiden tyytyväisyyden osalta. Tästä syystä NKT on allekirjoittanut Europacable Industry Charter -asiakirjan ja jatkaa tuotteiden ja työpaikkojen kehittämistä entistä turvallisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. Pyrimme ylittämään rajat näillä alueilla samalla tavalla kuin uusien tuotteiden kehittämisessä markkinoille.

"NKT pyrkii jatkuvasti asettamaan ja saavuttamaan korkeimmat mahdolliset standardit koskien tuotteitamme, palveluitamme ja tapaa, jolla toimimme. Olemme allekirjoittaneet YK:n Global Compact -aloitteen, toimimme aktiivisena yrityskansalaisena ja kuulumme Europacablen Industry Charter -aloitteeseen. Näemme tämän yhtenäisen toimintatavan tärkeänä askeleena asiakkaidemme, maailmanlaajuisen yhteisön ja luonnonympäristön etujen puolustamiseksi ja edistämiseksi", kertoo NKT:n toimitusjohtaja Michael Hedegaard Lyng.

Europacable

Europacable on eurooppalainen, Euroopan johtavia johto- ja kaapelivalmistajia edustava yhdistys. Europacablen jäseniin kuuluu maailman suurimpia, teknologiajohtajina toimivia maailmanlaajuisia kaapelivalmistajia sekä pitkälle erikoistuneita pieniä ja keskisuuria yrityksiä ympäri Eurooppaa.

Lataa Europacable Industry Charter -asiakirja tästä

Lue lisää Europacablesta osoitteesta www.europacable.com

Etsi lähin yhteys