Tietoa meistä

Laatuvastuu

Yhtenäisen johtamisjärjestelmän avulla NKT pyrkii varmistamaan, että toimintamme vastaa aina asiakkaidemme ja sidosryhmiemme erityisiä standardeja sekä omia standardejamme. Näin takaamme toiminnassamme järjestelmällisen ja laatuun perustuvan lähestymistavan, jonka avulla voimme ylläpitää ja parantaa jatkuvasti erittäin korkeita standardejamme ja tuoda markkinoille huippulaadukkaita tuotteita pyrkien samalla kohti entistä tehokkaampia, luotettavampia ja kustannustehokkaampia tapoja erinomaisen palvelun ja ratkaisujen tarjoamiseen.

Toimintatapamme

Yhtenäinen johtamisjärjestelmä kattaa koko toimitusketjumme ja se on yhdenmukainen standardien ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS18001 kanssa. Tämä varmistaa toimipaikkojemme korkeat standardit sekä omien entistä tiukempien vaatimustemme noudattamisen. Asiakkaat valitsevat meidät ja pysyvät uskollisina asiakkainamme erinomaisen suorituskykymme ja asiakaspalvelumme ansiosta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään yhteistyösuhteita kumppaneidemme kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme erinomaisen työpaikan, jossa alan parhaat osaajat voivat kehittyä urallaan ja työskennellä alan teknologisten innovaatioiden kärkipaikalla huipputasoisissa toimipaikoissamme. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti läheisessä yhteistyössä sekä asiakkaidemme että omien tutkimus-, kehitys- ja tuotantotiimiemme kanssa yhtenäisenä tehokkaana yksikkönä. Tämä toteutetaan kaiken muun liiketoimintamme tavoin selkeästi määriteltyjen ja ilmaistujen arvojemme pohjalta.

Laatutyömme kattaa myös koko toimitusketjun ja varmistaa, että määrittelemme ja täytämme kaikki vaatimuksemme ja vastaamme asianmukaisia standardeja etukäteen suunnitellun laadunvarmistuksen (Advance Product Quality Planning, APQP) kautta. Laadunvarmistusprosessimme myös ennakoi riskit ja mahdollistaa niiden ehkäisemisen valmistuksen ja asennuksen lisäksi tuotteen koko käyttöiän ajan. Lisäksi laadunvalvontamme valvoo kaikkia prosessiemme vaiheita ongelmien poistamiseksi tuotteidemme ja palveluidemme kehitys- ja valmistusvaiheessa. Kaikki tämä muodostaa jatkuvan kehityksen leimaaman toimintatavan, jossa pyrkimyksenä on suoriutua jatkuvasti entistä paremmin kaikilla toimintamme osa-alueilla. Tämä auttaa meitä kehittymään hieman entistä paremmiksi joka päivä ja oppimaan jatkuvasti laajasta kokemuksestamme alan markkinajohtajana.

Kilpailukykyetu

Me NKT:llä uskomme vahvasti, että laatuun panostaminen on yksi merkittävimpiä kilpailukykyetujamme, joka tekee yrityksestämme ylivertaisen. Uskomme arvostukseen, vastuuseen ja ammattimaisuuteen kaikessa mitä teemme ja mihin pyrimme. Tämän ansiosta olemme kehittyneet useiden asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden ensisijaiseksi valinnaksi, ja sen kautta pystymme toimimaan erinomaisesti kaikessa, mitä teemme. Näin olemme nousseet alan johtavaksi yritykseksi tuotteiden laadun lisäksi työterveyden ja -turvallisuuden sekä ympäristöystävällisyyden osalta. Sen lisäksi, että tämä auttaa asiakkaitamme ja tekee meistä suositun toimittajan ja ratkaisujen tarjoajan, se tekee myös omista työntekijöistämme arvostettuja ja tarjoaa heille varman ja miellyttävän työpaikan, jossa he voivat toimia pätevästi alallaan ja olla omalta osaltaan edistämässä kestävää kehitystä ja laatua koskevaa visiotamme, mikä on tehnyt meistä alan johtaviin kuuluvan toimijan jo useiden vuosien ajan.

Etsi lähin yhteys