Tietoa meistä

Olemme globaali toimittaja

NKT on globaali yritys, jolla on toimipaikkoja Euroopassa ja Aasiassa. Siten pystymme suunnittelemaan, valmistamaan ja markkinoimaan korkealaatuisia tuotteitamme ja pysymään alamme teknologisen innovatiivisuuden aallonharjalla. Tuotantolaitoksemme kuuluvat maailman moderneimpiin, joustavimpiin ja kustannustehokkaimpiin, ja investoimme tuotantolaitoksiimme voimakkaasti pitääksemme niiden teknologian korkeimmalla tasolla. Uusinta teknologiaa edustava Kölnin-tehtaamme on ainutlaatuinen esimerkki pitkälle erikoistuneista teknisistä innovaatioista, jotka on integroitu tehtaaseen ja joiden avulla tuotannon tehokkuus on viety huippuunsa.

Vasemmasta valikosta löydät luettelon toimipisteistämme ja tiedot siitä, mistä meidät voi löytää.

Tšekki

Toinen täällä sijaitsevista tuotantolaitoksistamme on Euroopan vanhin kaapelitehdas. Tänä päivänä Tšekin toimipaikkojemme joukossa on eräitä alan korkeinta teknologiaa edustavia tehtaita.

Tanska

Tanskassa valmistamme asennuskaapeleita, 1 kV:n kaapeleita ja enintään 72 kV:n keskijännitekaapeleita. Täällä on myös kierrätyslaitoksemme ja suuri osa asennustiimistämme.

Saksa

Saksassa meillä on useita toimipaikkoja, mm. uusinta teknologiaa edustava f2c-suurjännitekaapelitehtaamme sekä keskijännitetarvike- ja rautatietuotetehtaat.

Norja

Pienjännitekaapeleihin, 1 kV:n kaapeleihin, asennukseen ja kokonaisratkaisuihin erikoistunut sivuliikkeemme.

Puola

Puolan toimipaikkamme keskittyvät asennus- ja pienjännitekaapeleiden valmistukseen. Warszowiceen rakennettiin vuonna 2009 uusi tehdasrakennus.

Ruotsi

Kolme Ruotsissa sijaitsevaa tehdastamme keskittyvät asennuskaapeleiden, 1 kV:n kaapeleiden, keskijännite- ja korkeajännitekaapeleiden sekä tietoliikennealan kaapeleiden ja tarvikkeiden valmistukseen.

Tietoa ja avainluvut

Napsauttamalla tästä voit lukea lisää NKT:n avaintietoja, mm. yrityksen yleiskuvauksen ja taloustiedot.

Historia

Pitkä historiamme on antanut meille tärkeää kokemusta ja tuonut meidät nykyiseen asemaamme.

Etsi lähin yhteys