Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Jakeluratkaisut

Yhteisörakentamisen asiantuntijat

NKT:lla on useiden eri maiden sähköverkkojen kaapeleiden toimittajana tärkeä rooli yhteisömme rakentamisessa. Se on tehtävä, jonka otamme erityisen vakavasti. Teemme sen erityisesti tuottamalla toimivia, ympäristöystävällisiä, luotettavia ja taloudellisesti edullisia järjestelmiä sähkövirran voimalaitosten, sähkönsiirron, asennuksen ja jakelun operaattoreille ja asiakkaille.
Medium voltage installation project

Kokonaisvaltainen jakelumarkkinoiden toimittaja

NKT on kumppani, joka toimittaa kokonaisratkaisuja koko sähkönjakelumarkkinoille, tuotannosta kulutukseen. Monipuolinen toimintamme tekee meistä kaikenlaisten fyysisesti liitettyjen sähkölaitosten asiantuntijan. Sinun on asiakkaana hyvä tietää, että meillä löytyy asiantuntemusta koko sähköverkosta, voimalaitoksista pistorasioihin. Kun pyydät apua NKT:ltä, löydät tuotteet pienimmistäkin tehtävistä kaikkein suurimpiin.

Autamme asiakkaita koko matkan ajan

NKT:lle ei riitä pelkkä huippulaatuisten kaapeleiden valmistus. Tarjoamme myös parasta mahdollista tukea ja autamme asiakkaitamme koko asennuksen ajan. Palveluohjelmamme ovat edistyksellisiä ja tähtäävät tuotteidemme käytön optimointiin. Kun vietämme aikaa asiakkaidemme kanssa paikan päällä ja autamme monimutkaisissa asennuksissa, voimme myös taata tuotteidemme suorituskyvyn ja toiminnan sekä neuvoa asiakkaita miten tuotteet toimivat, kun ne on integroitu järjestelmään.

Tehokasta asiakaspalvelua

NKT:llä asiakkaat ovat ensisijaisen tärkeässä asemassa - se on ”oletusasetuksemme”. Teemme sen vuoksi jatkuvasti työtä kehittääksemme toimituksiamme, olipa sitten kysymys kaapeleiden toimittamisesta tai tarjousten tekemisestä. Jokaisen asiakkaan pitää voida olla täysin tyytyväinen toimintaamme. NKT:n asiakaspalvelukeskuksessa käytämme lean-menetelmää, jossa eri työtiimeille on osoitettu selvästi rajatut tehtävät. Se nopeuttaa huomattavasti asiakaspyyntöjen käsittelyä. Jotta asiakkaat saavat esim. pikaisesti vastauksen tarjouspyyntöönsä, asiakaspalvelukeskus tekee yhteistyötä NKT:n kanssa globaalisti ja kautta koko organisaation.

NKT - menestykseen on syynsä

NKT saa yhä enemmän arvokkaita tilauksia kaikkialta maailmasta kaapelitietämyksensä vuoksi, mutta myös siksi, että käytämme aikaa tutustuaksemme asiakkaisiimme ja heidän toimintaympäristöönsä. Koko asennusprojektin tunteminen on osa työtämme. Meidät on valittu toimittajaksi, koska me toimitamme aina!
Happy cable workers ploughing cable

Jotkut vahvimmista osaamisalueistamme eivät edes liity kaapeleihin

Ei ole mikään yllätys, että kaapelit ovat intohimomme. Mutta otamme myös vahvasti osaa NKT:n ja yhteiskunnan välisiin asioihin. Tässä on niistä muutamia:

Close-up of Axal TT 3.0 medium voltage cable

Keskijännitetuotteemme

Lue lisää monipuolisesta valikoimastamme

Keskijännitekaapelit

Keskijännitekaapelivalikoimamme on ehdottomasti teollisuusalansa parhaimpia. NKT:llä me suunnittelemme kaapeleita vaikeisiin maastoihin ja vaativiin sääolosuhteisiin. Kaapeleita, jotka tuottavat arvoa monen vuoden ajan.

Universal Cables

NKT:n Universal Cable -järjestelmä tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia rakentaa vakaat verkostot haastaviin maasto-olosuhteisiin. Eristettyjä kaapeleita käytetään ilma-, maa- ja vesistöjohtoina.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...