Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

NKT:lle tunnustus yrityksen yhteiskuntavastuun toteutumisesta

22.3.2018

Riippumaton luokitusyhtiö EcoVadis on myöntänyt NKT:lle ”Gold”-luokituksen yrityksen yhteiskuntavastuuseen liittyvistä käytännöistään vuonna 2017. Luokitus perustuu arviointiin neljällä alueella: ympäristö, oikeudenmukaiset liiketoimintakäytännöt, työ- ja ihmisoikeudet sekä kestävät hankinnat.

NKT on saanut tunnustuksen yrityksen yhteiskuntavastuuseen (CSR) liittyvistä käytännöistään CSR-luokituksiin erikoistuneelta, riippumattomalta yritykseltä EcoVadisilta. NKT on luokiteltu vuonna 2017 toteutetuista CSR-käytännöistään korkeimpaan "Gold"-luokkaan EcoVadisin arviointijärjestelmässä. "CSR Gold -luokitus on suuri saavutus NKT:lle, ja se osoittaa, että pyrkimyksellämme parantaa CSR-käytäntöjämme omistautuneilla aloitteilla ja prosesseilla on ollut vaikutusta. Se on myös vahva motivaattori jatkaa onnistunutta matkaamme kestävän kehityksen varmistamiseksi kaikilla liiketoiminta-alueillamme", toteaa operatiivinen johtaja Dietmar Müller. EcoVadis-luokitus perustuu arvioihin neljällä alueella: ympäristö, oikeudenmukaiset liiketoimintakäytännöt, työ- ja ihmisoikeudet sekä kestävät hankinnat. Lue lisää NKT:n CSR-käytännöistä CSR 2017 -raportista.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...