Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

NKT osallistuu CPR-rakennustuoteasetuksen tunnettuuden lisäämistä edistävään kampanjaan

9.7.2019

Paloturvallisuus on toimialamme tärkeitä vastuualueita, ja siksi NKT tukee aktiivisesti uutta, Europacablen käynnistämää tiedotuskampanjaa. Kampanja kannustaa eurooppalaisia rakennus- ja sähköalan asentajia noudattamaan tarkasti CPR-luokituksia, joilla varmistetaan kaapeleiden paloturvallisuus.

Low voltage cable being tested in accordance with CPR regulations
CPR-rakennustuoteasetuksen määräyksistä tuli vuonna 2017 pakollinen säännöstö rakennustuotteiden paloturvallisuuden luokitteluun. Määräykset koskevat kaapeleita kaikissa rakennuksissa ja maa- ja vesirakennuskohteissa, joita ei ole nimenomaisesti määritetty tilapäisiksi.
Europacable tarjoaa asianosaisille hyödyllistä tietoa, jonka avulla jokainen toimija pystyy täyttämään omaa toimintaansa koskevat CPR-velvollisuudet sähköasennusten turvallisuuden varmistamiseksi.
Osana kampanjaa Internetissä on julkaistu ilmainen koulutus, joka tarjoaa nopean ja helpon tavan perehtyä CPR:n olennaisiin vaatimuksiin.
Kanna vastuusi – CPR-koulutuksen löydät tästä osoitteesta: https://cpr.europacable.eu/fi 

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...