NKT viimeisteli kaapelijärjestelmän toimituksen Walney Extensionin merituulipuistoon Isossa-Britanniassa

6.9.2018

NKT on onnistuneesti ottanut käyttöön suurjännitekaapelijärjestelmän Walney Extensionin 659 megawatin merituulipuistossa Irlanninmerellä. NKT:n toimitus käsittää yli 139 km merikaapelia ja vahvistaa yhtiön vahvaa asemaa merituulivoima-alalla.

NKT factory in Karlskrona

NKT on onnistuneesti ottanut käyttöön 220 kV:n suurjännitekaapelijärjestelmän Walney Extensionin merituulipuistossa Irlanninmerellä. Kun koko Walneyn tuulipuisto saadaan käyttöön, se tulee olemaan yksi maailman suurimmista offshore-tuulipuistoista vieden Britanniaa suurella harppauksella kohti vihreää sähköä. NKT on suunnitellut, valmistanut ja ottanut käyttöön kaksi 220 kV:n siirtokaapelijärjestelmää sekä maakaapelijärjestelmän, joka yhdistää tuulipuiston maalla olevaan sähköverkkoon. NKT toimitti ja asensi myös kaikki 220 kV:n jatkokset ja päätteet.

"Olemme ylpeitä ollessamme osa kunnianhimoista hanketta uusiutuvan energian luomisessa Isoon-Britanniaan, ja olemme saaneet tehdä loistavaa yhteistyötä Ørstedin ja Walney Extensionin muiden toimittajien kanssa. NKT on sitoutunut globaalin energiantuotannon kestävään kehitykseen, ja tämä hanke vahvistaa asemaamme edistyneiden suurjännitekaapelijärjestelmien johtavana avaimet-käteen-toimittajana merituulipuistojen yhdistämiseksi sähköverkkoihin", sanoo NKT:n suurjänniteratkaisuista vastaava varatoimitusjohtaja Andreas Berthou.

Walney Extension korostaa NKT:n vahvaa asemaa maailman merituulipuistomarkkinoilla laajalla kokemuksella Isossa-Britanniassa, jossa NKT on toimittanut kaapeleita erilaisiin hankkeisiin, kuten Galloper Wind Farm, Hornsea One ja hiljattain avattu Race Bank Wind Farm.

Pelle Fischer-Nielsen

External Communications Officer

Pelle Fischer Nielsen

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen

  • europacable Logo
  • ecovadis Logo
  • UN Global Compact

Loading...