Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

NKT viimeisteli kaapelijärjestelmän toimituksen Walney Extensionin merituulipuistoon Isossa-Britanniassa

6.9.2018

NKT on onnistuneesti ottanut käyttöön suurjännitekaapelijärjestelmän Walney Extensionin 659 megawatin merituulipuistossa Irlanninmerellä. NKT:n toimitus käsittää yli 139 km merikaapelia ja vahvistaa yhtiön vahvaa asemaa merituulivoima-alalla.

NKT factory in Karlskrona
NKT on onnistuneesti ottanut käyttöön 220 kV:n suurjännitekaapelijärjestelmän Walney Extensionin merituulipuistossa Irlanninmerellä. Kun koko Walneyn tuulipuisto saadaan käyttöön, se tulee olemaan yksi maailman suurimmista offshore-tuulipuistoista vieden Britanniaa suurella harppauksella kohti vihreää sähköä. NKT on suunnitellut, valmistanut ja ottanut käyttöön kaksi 220 kV:n siirtokaapelijärjestelmää sekä maakaapelijärjestelmän, joka yhdistää tuulipuiston maalla olevaan sähköverkkoon. NKT toimitti ja asensi myös kaikki 220 kV:n jatkokset ja päätteet.
"Olemme ylpeitä ollessamme osa kunnianhimoista hanketta uusiutuvan energian luomisessa Isoon-Britanniaan, ja olemme saaneet tehdä loistavaa yhteistyötä Ørstedin ja Walney Extensionin muiden toimittajien kanssa. NKT on sitoutunut globaalin energiantuotannon kestävään kehitykseen, ja tämä hanke vahvistaa asemaamme edistyneiden suurjännitekaapelijärjestelmien johtavana avaimet-käteen-toimittajana merituulipuistojen yhdistämiseksi sähköverkkoihin", sanoo NKT:n suurjänniteratkaisuista vastaava varatoimitusjohtaja Andreas Berthou.
Walney Extension korostaa NKT:n vahvaa asemaa maailman merituulipuistomarkkinoilla laajalla kokemuksella Isossa-Britanniassa, jossa NKT on toimittanut kaapeleita erilaisiin hankkeisiin, kuten Galloper Wind Farm, Hornsea One ja hiljattain avattu Race Bank Wind Farm.
Pelle Fischer-Nielsen
External Communications Officer
Pelle Fischer Nielsen

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...