Uusi keskijännitekaapeli, jossa on erinomainen suojaus korroosiota vastaan

16.7.2019

NKT on juuri lanseerannut AXAL-TT-kaapelista uuden ja parannetun version, joka asettaa uudet standardit alumiinikaapeleiden korroosiosuojaukselle.

Image of AXAL TT Endurance
AXAL-TT tuli markkinoille vuonna 2003. Ainutlaatuinen kaapelikonsepti säästää ympäristöä ja rahaa verkkoyhtiöille kestävän monikerroksisen kaapelivaipan rakenteen ansiosta. Se voidaan myös asentaa tehokkaasti Suomen hankaliin olosuhteisiin. 
”AXAL-TT 3.0 tarjoaa pitkäikäisen, kestävän ja innovatiivisen ratkaisun luokkansa parhaan alumiinisuojan korroosiosuojauksen ansiosta. Version 3.0 kaapeli suoriutuu entistäkin paremmin uusien parannettujen vesitiiviys- ja mittausominaisuuksien avulla”, tuotevastaava Ingvar Hagman kertoo.
AXAL-TT soveltuu kiinteään asennukseen maaperään, veteen ja putkistoihin, ja sitä voidaan käyttää jännitetasoilla 12–36 kV. 
Lisätietoja saa normaalilta NKT-yhteyshenkilöltä.

AXAL-TT:n avainfaktat

  • Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin Erittäin kestävän monikerroksisen vaipan ansiosta (PE-yhdistemuovista valmistettu kova ulkokerros ja iskuja vaimentava sisäkerros) kaapeli voidaan asentaa vaativimpiinkin ympäristöihin: alhaisiin lämpötiloihin, veteen ja suurilla koneilla aurattavaksi.  
  • Ei tarvitse ulkoista suojausta Kaapelin suojaominaisuuksien ansiosta verkkoyhtiöt voivat asentaa sen myös ilman ulkoista kaapelisuojausta. Tämä tekee investoinnin innovatiiviseen AXAL-TT-kaapelitekniikkaan entistäkin houkuttelevammaksi.  
  • Nopea ja helppo kaapelin asennus AXAL-TT:n asennuksessa on monta lisäarvoa antavaa ominaisuutta. AXAL-TT on helppokäyttöinen tuote, joka yksinkertaistaa paikan päällä työskentelyä asennuksen, liittämisen ja päättämisen näkökulmista.  
  • Voidaan asentaa uraan auraamalla – olemassa olevaan materiaaliin Asennus on nopeampaa, koska kaapeli voidaan asentaa uraan auraamalla, mikä on merkittävästi nopeampaa, halvempaa ja infrastruktuurin ja ympäristön kannalta säästävämpää kuin perinteiset menetelmät eli uran kaivaminen ja sulkeminen. Erityistä täytemaata tai hiekkaa ei myöskään tarvita, mikä tekee asennuksesta kustannustehokkaampaa.  
  • Lisääntynyt turvallisuus nopeammalla asennuksella Asennetaanpa AXAL-TT sitten tienvarteen tai karkeampaan maastoon, kaapelin ainutlaatuiset ominaisuudet nopeuttavat työprosessia ja aiheuttavat vähemmän haittaa maanomistajille, tienkäyttäjille ja villieläimille. Lyhyempi asennusaika ja vähemmän materiaalia täyttämiseen vähentävät myös raskaiden laitteiden käyttöä ja tuottavat näin turvallisemman työympäristön.  
  • Helppo käsitellä ja valmistella lisävarusteita varten  Vaikka vaippa on valmistettu vaativiin ympäristöihin tehtävää asennusta varten, se on helppo valmistella jatkosten ja päätteiden asennukseen integroidun repäisynarun ansiosta. 

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • europacable_footer.png
  • ecovadis_footer.png
  • Endorser-Logo_footer.png
Loading...