Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

ESG-toiminta

Seuraamme tiiviisti edistystämme kestävässä kehityksessä. YK:n Global Compact -aloitteen jäsenenä työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme raportointiprosessejamme ja kaikkia ESG-osa-alueita koskevien tietojen seurantaa. Tarkoituksemme - luoda vihreämpi maailma - on kestävyystavoitteidemme perustana. Visuaaliset, tietoihin perustuvat esitykset, tekevät kestävyysmatkastamme näkyvän vuosikertomuksissamme.

ESG-luokitukset

Ympäristö, sosiaalinen toiminta ja hallintotapa

Olemme vastuullinen yritys, joka pyrkii parantamaan suoritustaan ympäristön, yhteiskunnan ja hallintotavan (ESG) aloilla. Meidät on arvioitu useissa ulkoisten ja riippumattomien tahojen tekemissä ESG-luokituksissa.
Kestävän kehityksen matkaamme dokumentoivat raportit ja yritystodistukset.
Image of logo sustainalytics
Negl
0 - 10
Low
10 - 20
Medium
20 - 30
High
30 - 40
Severe
40+
Alemmat arvosanat ovat parempia
 • Joulukuussa 2023 NKT A/S sai Morningstar Sustainalyticsin ESG-riskiluokituksen 20,8, ja sen arvioitiin olevan keskisuuri riski kokea olennaisia taloudellisia vaikutuksia ESG-tekijöistä.
Image of MSCI ESG Rating
CCCBBBAAAAAA
Higher ratings are better
 • Vuonna 2023 NKT sai luokituksen AA MSCI ESG Ratings -arvioinnissa.
 • Luokitus sijoittaa meidät johtavien yritysten joukkoon.
Image of logo ecovadisplatinum
0 - 44Bronze
45 - 53
Silver
54 - 65
Gold
66-72
Platinum
73 - 100
Higher ratings are better
 • Platina-luokitus pistemäärällä 79/100 vuonna 2023 toimialaluokassa "johdotuksen ja johdotuslaitteiden valmistus".
 • NKT on luokituksen ansiosta parhaan 1 % yrityksen joukossa.
   
CDP logo.png
D-DC-CB-BA-A
Korkeammat luokitukset ovat parempia
 • NKT A/S sai joulukuussa 2023 arvosanan A-, joka kuuluu Leadership-luokkaan. Tämä on korkeampi kuin Euroopan alueellinen keskiarvo B ja korkeampi kuin metallituotteiden valmistussektorin keskiarvo C.
Lisätietoja luokituksista Sustainalytics, MSCI,  EcoVadis ja CDP löydät auditoijien omilta verkkosivuilta.
Copyright ©2022 Sustainalytics. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä julkaisu sisältää Sustainalyticsin kehittämää tietoa (www.sustainalytics.com). Tällaiset tiedot ovat Sustainalyticsin ja/tai sen kolmansien osapuolten toimittajien (kolmansien osapuolten tiedot) omaisuutta, ja ne on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Ne eivät muodosta minkään tuotteen tai hankkeen hyväksyntää tai sijoitusneuvontaa, eikä niiden täydellisyyttä, ajantasaisuutta, tarkkuutta tai soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen voida taata. Niiden käyttöön sovelletaan ehtoja, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.sustainalytics.com/legal-disclaimers.
MSCI ESG Research LLC:n tai sen tytäryhtiöiden ("MSCI") tietojen käyttäminen NKT:n toimesta ja MSCI:n logojen, tavaramerkkien, palvelumerkkien tai indeksin nimien käyttäminen MSCI:n toimesta ei merkitse MSCI:n sponsorointia, hyväksyntää, suositusta tai mainontaa NKT:lle. MSCI:n palvelut ja tiedot ovat MSCI:n tai sen tietojen tarjoajien omaisuutta, ja ne tarjotaan sellaisenaan ja ilman takuuta. MSCI:n nimet ja logot ovat MSCI:n tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä.
Vuosikertomuksemme ja lakisääteiset raportit. Ne kattavat kestävän kehityksen, hallinnointi- ja ohjausjärjestelmän sekä palkitsemisen.

Yritystodistukset

Etsi kaikki asiaankuuluvat todistukset.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
 • Image of europacable logo
 • Image of ecovadis logo
 • Image of Endorser Logo
 • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...