Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

ESG-toiminta

Seuraamme tiiviisti edistystämme kestävässä kehityksessä. YK:n Global Compact -aloitteen jäsenenä työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme raportointiprosessejamme ja kaikkia ESG-osa-alueita koskevien tietojen seurantaa. Tarkoituksemme - luoda vihreämpi maailma - on kestävyystavoitteidemme perustana. Visuaaliset, tietoihin perustuvat esitykset, tekevät kestävyysmatkastamme näkyvän vuosikertomuksissamme.

ESG-luokitukset

Ympäristö, sosiaalinen toiminta ja hallintotapa

Olemme vastuullinen yritys, joka pyrkii parantamaan suoritustaan ympäristön, yhteiskunnan ja hallintotavan (ESG) aloilla. Meidät on arvioitu useissa ulkoisten ja riippumattomien tahojen tekemissä ESG-luokituksissa.
Kestävän kehityksen matkaamme dokumentoivat raportit ja yritystodistukset.
Image of logo sustainalytics
Negl
0 - 10
Low
10 - 20
Medium
20 - 30
High
30 - 40
Severe
40+
Lower ratings are better
 • Huhtikuussa 2023 NKT A/S sai Morningstar Sustainalyticsin ESG-riskiluokituksen 15,0, ja sen arvioitiin olevan vähäisessä vaarassa kokea olennaisia taloudellisia vaikutuksia ESG-tekijöistä.
Image of MSCI ESG Rating
CCCBBBAAAAAA
Higher ratings are better
 • Vuonna 2022 NKT sai luokituksen AA MSCI ESG Ratings -arvioinnissa.
 • Luokitus sijoittaa meidät johtavien yritysten joukkoon.
Image of logo ecovadisplatinum
0 - 44Bronze
45 - 53
Silver
54 - 65
Gold
66-72
Platinum
73 - 100
Higher ratings are better
 • Platina-luokitus pistemäärällä 83/100 vuonna 2022 toimialaluokassa "johdotuksen ja johdotuslaitteiden valmistus".
 • NKT on luokituksen ansiosta parhaan 1 % yrityksen joukossa.
   
CDP Logo
D-DC-CB-BA-A
Higher Ratings are better
 • Joulukuussa 2022 NKT sai CDP-luokituksessa ilmastonmuutosta koskevista tiedoista arvosanan B. Tämä sijoittaa meidät ryhmään Management (B/B-), eli koordinoidut toimet ilmastokysymyksissä.
 • NKT on niiden 34 % joukossa yrityksistä, jotka saavuttivat ryhmän Management kategoriassa "Sähkö- ja elektroniikkalaitteet".
Lisätietoja luokituksista Sustainalytics, MSCI,  EcoVadis ja CDP löydät auditoijien omilta verkkosivuilta.
Copyright ©2022 Sustainalytics. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä julkaisu sisältää Sustainalyticsin kehittämää tietoa (www.sustainalytics.com). Tällaiset tiedot ovat Sustainalyticsin ja/tai sen kolmansien osapuolten toimittajien (kolmansien osapuolten tiedot) omaisuutta, ja ne on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Ne eivät muodosta minkään tuotteen tai hankkeen hyväksyntää tai sijoitusneuvontaa, eikä niiden täydellisyyttä, ajantasaisuutta, tarkkuutta tai soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen voida taata. Niiden käyttöön sovelletaan ehtoja, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.sustainalytics.com/legal-disclaimers.
MSCI ESG Research LLC:n tai sen tytäryhtiöiden ("MSCI") tietojen käyttäminen NKT:n toimesta ja MSCI:n logojen, tavaramerkkien, palvelumerkkien tai indeksin nimien käyttäminen MSCI:n toimesta ei merkitse MSCI:n sponsorointia, hyväksyntää, suositusta tai mainontaa NKT:lle. MSCI:n palvelut ja tiedot ovat MSCI:n tai sen tietojen tarjoajien omaisuutta, ja ne tarjotaan sellaisenaan ja ilman takuuta. MSCI:n nimet ja logot ovat MSCI:n tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä.
Vuosikertomuksemme ja lakisääteiset raportit. Ne kattavat kestävän kehityksen, hallinnointi- ja ohjausjärjestelmän sekä palkitsemisen.

Yritystodistukset

Etsi kaikki asiaankuuluvat todistukset.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
 • Image of europacable logo
 • Image of ecovadis logo
 • Image of Endorser Logo
 • The Copper Mark
Loading...