Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Kestävä kehitys

Olemme NKT:lla omistautuneet sähkökaapeliteknologialle. Tarkoituksemme on yhdistää sinut, meidät ja yhteiskunta vihreämpään maailmaan mahdollistamalla kestävä energiansiirto. Me olemme keskeisessä asemassa, kun maailma siirtyy kohti vihreää energiaa. Kaapeliteknologiamme on avainasemassa, kun nykyaikainen elämäntapa, globaali yhteiskunta ja tulevat sukupolvet saavat energiaa puhtaalla ja uusiutuvalla energialla. Suhtaudumme keskeiseen asemaamme vakavasti ja toimimme aktiivisesti vähentääksemme ilmastovaikutuksiamme ja vahvistaaksemme yhteiskunnallista vaikuttavuuttamme.
NKT allekirjoitti YK:n Global Compact -aloitteen vuonna 2009. Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Asetamme lisäksi kunnianhimoisia tieteeseen perustuvia tavoitteita, jotka tukevat Pariisin ilmastosopimuksen 1,5 asteen tavoitetta. Science Based Target -aloite on vahvistanut ja hyväksynyt lähiaikojen tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteemme osaksi matkaamme kohti hiilidioksidipäästöjen vähentämistä. 

Kestävän kehityksen kumppanuudet ja jäsenyydet

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...