Tietoa meistä
Excellence 2020 logo

Arvomme

Arvomme kuvaavat yrityskulttuuria, jonka pyrimme saavuttamaan. Arvojemme avulla pystymme toimimaan tarkoituksemme mukaisesti sekä toteuttamaan visiotamme ja strategiaamme. Arvomme kuvaavat toimintatapoja, joiden avulla voimme kehittyä erinomaiseksi siinä, miten johdamme ja palvelemme asiakkaitamme ja miten me ja työntekijämme sitoutuvat toimintaamme.

Turvallisuus ensin

Kenenkään ei pitäisi tulla töistä kotiin huonommassa kunnossa kuin oli sieltä lähtiessään. Yritystoiminnassamme asennustöitä tekevät työntekijät altistuvat sähköiskuvaaralle. Fyysiset riskit tulee kuitenkin minimoida kaikessa toiminnassamme, oli kyse sitten sähkövirtaan ja kaapeleihin liittyvistä töistä, kuorma-autojen kuljettamisesta tai liikkumisesta tiloissamme. Lisäksi työntekijöiden tulisi pystyä ilmaisemaan luottavaisesti ajatuksiaan ja mahdollisia huolenaiheitaan. Viimeksi mainittu on erityisen tärkeää muiden arvojen kannalta.

Lujuus, keskustelu ja sitoutuminen

Parhaat ideat eivät synny niin, että yksi henkilö työstää niitä itsekseen. Ne syntyvät, kun innovatiivisista ideoista keskustellaan rakentavasti keskittymättä siihen, kuka ne on keksinyt. Parhaat ideat pohjautuvat intohimoiseen väittelyyn ja aktiiviseen kuuntelemiseen. Lopuksi sitoudumme parhaaseen ja eniten kannatusta saaneeseen ideaan, vaikka se ei olisikaan ollut omamme tai se, jota pidimme ensisijaisena.

Muutoksen tukeminen ja edistäminen

Kilpailijamme, asiakkaamme ja toimittajamme kehittyvät jatkuvasti. Myös me sitoudumme etsimään parempia toimintatapoja päivittäin. Sen lisäksi, että sitoudumme olemaan avoimia uusille toimintatavoille, lupaamme myös toteuttaa niitä. Sitoudumme toteuttamaan niitä työskentelemällä yhdessä tiiminä. Toimimme yhdessä tiiminä valitsemalla tehtäviin alusta asti soveltuvat työntekijät. Aina ongelmien ja haasteiden ymmärtämisestä ratkaisujen kehittämiseen ja päätösten tekemiseen.

Intohimo ja päättäväisyys

Työskentelemme yrityksessä, joka vaikuttaa merkittävällä tavalla yhteiskuntaan. Tuomme energiaratkaisut osaksi päivittäistä elämää monella tavalla. Avullamme junat kulkevat ja kaupungit ovat valaistuja, ja tuomme kestävän energiantuotannon kuluttajien ulottuville. Tuomme energiaratkaisut käytäntöön myös tiimeissämme mahdollistamalla koko potentiaalimme hyödyntämisen. Lisäksi etsimme päättäväisesti entistä parempia tapoja energiaratkaisujen toteuttamiseen. Jaamme nämä merkitykset työtovereidemme, toimittajiemme, asiakkaidemme ja niiden yhteisöjen kanssa, joissa elämme.

Strategia

Lue Excellence 2020 -strategiastamme.

 

 

Lue lisää
vision

Visio

Selkeä ja kunnianhimoinen visiomme ohjaa meitä kohti parasta mahdollista laatua.

must win battles

Menestyshaasteet

Tärkeimmät haasteemme strategisten tavoitteidemme saavuttamisen kannalta.

Etsi lähin yhteys