Tietoa meistä

Ruotsi

NKT AB, Falun

Falunin tuotantolaitoksemme keskittyy asennuskaapeleiden, 1 kV:n kaapeleiden, keskijännitekaapeleiden ja enintään 170 kV:n suurjännitekaapeleiden ja tarvikkeiden valmistukseen. Valmistamme myös kaapeleita tietoliikennealan tarpeisiin.

Yritys perustettiin vuonna 1888, jolloin sen nimi oli Sieverts Kabelverk. Siitä tuli myöhemmin osa Ericsson AB:tä, ja vuodesta 2013 lähtien se on ollut osa NKT-konsernia. Voimakaapelituotanto siirrettiin vuonna 1971 Tukholmasta Faluniin, missä nykyisin suunnittelemme ja valmistamme asennuskaapeleita, 1 kV:n kaapeleita, keskijännitekaapeleita ja enintään 170 kV:n suurjännitekaapeleita sekä kaapeleita tietoliikennealan tarpeisiin. Huipputason kehitys- ja testauslaitoksemme varmistaa, että täytämme asiakkaidemme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, haetaanko standardikaapelia vai yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltua erikoisratkaisua.

Tämä tekee meistä todella paikallisia siinä, että ymmärrämme tarpeesi ja meihin on helppo ottaa yhteyttä, mutta globaaleja siinä mielessä, millaiset mahdollisuudet meillä on täyttää tarpeesi.

 

NKT (Sweden) AB
Källviksvägen 18 Box 731
79129 Falun
Sweden

Telephone:  +46 23 684 00
info.se@nkt.com

 

 

NKT HV Cables AB, Karlskrona

Karlskronan tuotantolaitoksemme historia ulottuu vuoteen 1883, jolloin Liljeholmenin tehdas aloitti kaapeleiden valmistuksen, joten sillä on laaja kokemus suurjännitekaapeleista. Se on meren- ja maanalaiseen käyttöön tarkoitettujen vaihto- ja tasavirtasuurjännitekaapeleiden valmistuksen, asennuksen ja huollon huippuyksikkö.

Vuosien mittaan on toimitettu ja asennettu onnistuneesti useita maailmanennätyskaapeleita, ja olemme sitoutuneet keskittymään jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen pystyäksemme toimittamaan innovatiivisia ja vastuullisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vuonna 1992 yksikkö muutti Ruotsin eteläosassa sijaitsevaan Karlskronaan, ja NKT osti sen vuonna 2017.

 

NKT HV Cables AB
Box 546
SE-371 23 Karlskrona
Sweden

Telephone:  +46 455 556 00
info.se@nkt.com

NKT HV Cables AB, Alingsås

Alingsåsin tuotantolaitoksemme valmistaa vaihtovirtakaapelitarvikkeita 1 kV:sta 420 kV:iin ja suulakepuristettujen HVDC-kaapeleiden tarvikkeita.

Sieverts Kabelverk perustettiin vuonna 1888, myöhemmin siitä tuli L. M. Ericssonin ja ABB:n osa ja vuodesta 2017 alkaen se on osa NKT:tä.

Valmistus siirrettiin vuonna 1956 Alingsåsiin, ja siitä lähtien tehdas on keskittynyt siirto- ja jakelusovellusten helppoon ja turvalliseen liittämiseen soveltuvien kaapelitarvikkeiden valmistukseen.

 

NKT HV Cables AB
Sävelundsgatan 2
P.O. Box 582
44116 Alingsås
Sweden

Telephone:  +46 322 77400
info.kabeldon@nkt.com

Etsi lähin yhteys