Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Kaapelit kaikkiin tarpeisiin

Laaja 1kV- kaapeleiden valikoima, valmistettu hyväksyttyjen standardien mukaisesti.

NKT tarjoaa erilaisia 1 kV kaapeleita kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin.
1kV Cable Installation

Sovitamme eri järjestelmät yhteen

1kV-kaapeleidemme yhteisenä nimittäjänä on niiden valmistaminen hyväksyttyjen standardien mukaisesti. Lisäksi 1 kVvalikoimamme on melko kattava. Siinä on monia eri kaapelityyppejä, jotka soveltuvat kiinteästi asennettavaksi sisä- ja ulkotiloihin maahan, putkistoihin, veteen ja betoniin. Jotkut niistä soveltuvat myös aurattavaksi. Vaihtoehtojen runsaus tekee meistä täydellisen kumppanin joustavien kokonaisratkaisujen toteuttamiseen.

Tarvelähtöistä kaapelisuunnittelua

Pidämme 1 kV -kaapeleiden suunnittelussa asiakkaan eritysedut mielessämme. Esimerkiksi asuinalueille asennettava liityntäkaapeli, jossa tarvitaan useita eri liitäntäkohtia. Silloin taipuisa, helposti kuorittava ja alhaisissakin lämpötiloissa helposti käsiteltävä kaapeli on yleensä paras vaihtoehto.

Turvallinen sähköverkko rakennuksiin

Toinen yleinen 1 kV kaapeleiden sovellus on syöttökaapeli sellaisissa rakennuksissa, joissa tarvitaan paloturvallisuusmääräykset täyttävää halogeenitonta kaapelia. Sisätiloihin asennettavien kaapeleiden on oltava myös erittäin taipuisia, jotta ne voidaan vetää putkien läpi ja asettaa kaapelihyllyihin.

Uuden sukupolven alumiinivoimakaapeli 1 kV

Tutustu uuden sukupolven huippuluokan 1 kV alumiinivoimakaapeliin.
Lue lisää
1kV Cable Installation

Muut pienjännitekaapelit

Katso muut tuotteet monipuolisesta valikoimastamme

Rakennusjohdot

NKT kehittää kestäviä kaapeleita, jotka tuottavat arvoa monen vuoden ajan. Kun suunnittelemme asennuskaapeleita NKT:llä, paras työympäristö on aina tärkeä parametri.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
Loading...