Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

NKT on julkaissut vuosikertomuksen ja kestävän kehityksen raportin vuodelta 2022

22.2.2023

NKT on julkaissut vuosikertomuksensa sekä kestävän kehityksen raporttinsa – molemmat näyttävät hyvää kehitystä.

Cables Black Green White
NKT:n vuoden 2022 orgaaninen kasvu oli 15 % kolmatta vuotta peräkkäin. Käyttökate parantui huolimatta toimintaketjun häiriöiden ja makrotalouden hidastumisen värittämästä vuodesta. 
  • Olemme tyytyväisiä taloudelliseen suorituskykyymme, tavoitimme sen avulla vuoden 2022 talousnäkymien ylätason. Kasvatimme liikevaihtoamme 15 % kolmantena peräkkäisenä vuonna huolimatta poikkeuksellisesta vuodesta, johon liittyi toimitusketjujen häiriöitä ja makrotalouden hidastumista. Tuloksemme muodostaa perustan lisäkasvulle, jonka avulla voimme vastata vihreän siirtymän aiheuttamaan voimakaapeliratkaisujen kasvavaan kysyntään. Haluan myös kiittää kaikkia työntekijöitämme, jotka ovat työskennelleet kovasti koko vuoden ajan, sanoo NKT:n toimitusjohtaja Alexander Kara.
NKT:n edistyminen on ollut hyvää myös kestävän kehityksen puolella: yrityksen CO2e-päästöt ovat vähentyneet 20 %, työvoiman monimuotoisuus on lisääntynyt ja turvallisuustaso on parantunut verrattuna vuoteen 2021.
Lue raportit englanniksi täältä:

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...