Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.
Cologne

Terveys ja turvallisuus

Työntekijöidemme, tavarantoimittajiemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveys ja turvallisuus on NKT:lle ensiarvoisen tärkeää: tavoitteemme on nolla tapaturmaa. Työskentelemme jatkuvasti vahvistaaksemme turvallisuuskulttuuriamme vähentämällä riskejä ja tukemalla toimintaa, jota edellytetään käynnissä olevien parannusten noudattamiseksi. Käynnistimme vuonna 2022 päivitetyn turvallisuusstrategiamme. Sen tavoitteena on, että vuoteen 2028 mennessä rekisteröityjen tapaturmien kokonaismäärä (TRIR, Total Recordable Injury Rate) on enintään 0,6.

Zero by choice - hengenpelastusperiaatteet

Health & Safety 1@2x.png

Muutoksen edistäminen - turvallisuuden suorituskykyindikaattorikehys

Seurataksemme edistymistämme ja varmistaaksemme nopean lieventämisen käytämme kolmea tärkeintä terveyttä ja turvallisuutta koskevaa päämittaria.
Rekisteröitävien tapaturmien kokonaismäärä (TRIR): 1,52 vuonna 2023.
Määritellään laskemalla yhteen kuolemaan johtaneiden tapaturmien, menetetyn työajan tapaturmien, sairaanhoitoa vaatineiden tapaturmien ja rajoitetun työajan tapausten määrä kerrottuna 200 000:lla ja jaettuna työtuntien summalla.
 
ESG-luokitukset ja Sustainability Data Scorecard -luokituskortti

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...