Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Universal cables

Ratkaisu kaikkiin tilanteisiin

NKT:n Universal Cable -järjestelmä tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia rakentaa vakaa verkosto haastaviin maasto-olosuhteisiin. EXCEL, FXCEL ja AXCES® ovat itsenäisiä, eristettyjä 12–36 kV:n kaapeleita. Ne toimivat yhtä hyvin ilmassa, maalla ja vesistöissä.
Universal cable hung up as an overhead line

Luotettava verkosto varmistaa terveen taloudellisen tilanteen

Sähköverkko on pitkäaikainen sijoitus. Kaikki kustannukset on jaettava koko laitoksen odotetulle toiminta-ajalle. Se lasketaan yleensä elinkaarikustannuksina. Elinkaarikustannuksiin sisältyvät sekä investointi- että käyttö-, ylläpito- ja korjauskustannukset. Siinä on Universal Cable -järjestelmän vahvuus. Se kannattaa pidemmän päälle.

Luotettava kumppani

Vaativat asiakkaamme arvostavat Universal Cable -järjestelmäämme. Johdot ovat niin kestäviä, että ne voidaan asentaa maahan auraamalla, ripustaa ilmajohdoiksi tai käyttää vedenalaisina kaapeleina. Kaapeleiden itseään kannatteleva rakenne tekee niiden käytöstä helppoa jo olemassa olevissa tai väliaikaisissa pylväissä. Universaalikaapelit ovat niin vahvoja, että ne kestävät niiden päälle kaatuneiden puiden painon ja raskaat jääkerrokset.

Täysin räätälöidyt lisävarusteet

Universaalikaapelit EXCEL, FXCEL ja AXCES® ovat osa kattavaa konseptia, joka lisää luotettavuutta ja vähentää ylläpidon tarvetta.
Universal Cable -järjestelmä pitää sisällään kannatuspidikkeet, kierrepäätteet ja muut lisätarvikkeet, mutta myös käyttöohjeet, kustannusarviot, vinkkejä ja neuvoja, siis kaiken, mikä auttaa käyttämään järjestelmää mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja helposti.
Cable worker walking along a medium voltage cables laying on the ground waiting to be installed

Kaapelitarvike- ja jakeluratkaisut

Innovatiivisia ratkaisuja projekteihisi

Keskijännitekaapelitarvikkeet

NKT keskijännitekaapelivarusteet - turvallinen ratkaisu, jonka mahdollistaa pitkäaikainen kokemuksemme ja jatkuva tuotekehitys.

Jakeluratkaisut

NKT - tuotamme toimivia, ympäristöystävällisiä, luotettavia ja taloudellisesti edullisia järjestelmiä sähkövirran voimalaitosten, sähkönsiirron, asennuksen ja jakelun operaattoreille.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
Loading...