Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Qaddy®

Asentajan paras ystävä

Qaddy® vähentää omaa ja toisten loukkaantumisriskiä. Sitä voidaan käyttää monenlaisilla pinnoilla ja sitä käsittelemään tarvitaan vain yksi henkilö, mikä säästää paljon aikaa. Qaddyä® on helppo liikutella rakennustyömaalla, ja se voidaan muuttaa nopeasti vaunuksi vetämällä kahva ulos ja kääntämällä sitä 90 astetta. Se toimii myös purkutelineenä, ja kaapeli voidaan kelata nopeasti ja helposti takaisin rumpuun.
NKT_FINAL_DSC1267.jpg

Tilava - silti helppo liikutella

Qaddyyn® mahtuu 400 metriä asennuskaapelia ja siihen voidaan ladata myös 200 metriä joustavissa johtimissa olevia kaapeleita.
Sähköasentaja voi vähäisellä vaivalla vetää pyörillä olevan rummun paikkaan, johon kaapelit on määrä asentaa ja sitten vetää ulos halutun määrän kaapelia ilman riskiä siitä, että rumpu liikkuu.

Työt sujuvat helpommin paremmassa työympäristössä

Suuremmissa rakennusprojekteissa suuria määriä kaapeleita ja joustavia putkia asennetaan laajalle alueelle. Se asettaa suuret vaatimukset asentajan varusteille. Qaddyn® avulla asennustyöt sujuvat nopeammin ja helpommin. Mutta kaikkein tärkeintä on se, että se tarjoaa asentajille entistä paremman työympäristön.
Jokainen, joka on kokeillut Qaddyä®, tietää, että se säästää selkää ja hartioita, sillä sitä ei tarvitse nostaa.

Qaddyn® avulla kaikki sujuu helpommin. Paluuta ei ole, Qaddy® on kaikki kaikessa.

— Kenny Glimhed, Project Manager, Emil Lundgren AB

Jokainen tarvitsee Qaddyn®

Koko työ hoituu puolta nopeammin

Muita asennusratkaisuja

Tee työstäsi älykästä ja helppoa

Repäisynaru

Tehokas repäisylanka auttaa asentajia monissa tilanteissa. Olemme ottaneet sen huomioon ja käytämme repäisylankoja useissa tuotteissamme.

CPR-tiedot

Kaapeliturvallisuuden yhteinen EU-standardi tuli voimaan vuonna 2017. NKT on pyrkinyt tekemään CPR-standardista paremmin ymmärrettävän.

Menestystarinoitamme

Ratkaisuja elävässä elämässä

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...