Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Repäisylanka

Kuori kaapelit hetkessä - käsiä tai kaapeleita vaurioittamatta

Tehokas repäisylanka auttaa asentajia monissa tilanteissa. Olemme ottaneet sen huomioon ja käytämme nyt repäisylankoja useissa kaapelituotteissamme.
Rip cord

Helpompi ja turvallisempi kuorinta

Repäisylanka minimoi myös vaaralliset tilanteet kaapeleiden parissa työskennellessä. Verrattuna perinteiseen ulkovaippaan, johon käytetään veistä tai pihtejä, repäisylangalla varustettu johto on erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen. Turvallisuusnäkökohdista katsottuna on sitä parempi, mitä vähemmän kaapeleiden kanssa työskennellessä täytyy käyttää veistä.

Repäisynaru on helppo löytää

Kaapeleiden parissa työskentely voi olla näin helppoa: Repäisylanka sijaitsee heti ulkovaipan alla, mistä se voidaan helposti löytää pienen viillon avulla. Tartu repäisylankaan ja vedä vaippa auki tai vedä repäisylankaa taaksepäin pihdeillä. Langan avulla viilto voidaan suorittaa puhtaasti ja siististi, ja sitä voidaan käyttää myös leikkaamaan pois ylimääräinen kuori.

Yhä useammassa kaapelissa on repäisylanka

Repäisylanka on saatavilla 1,5 mm²:n ja sitä paksummissa kaapeleissa ja tuotevalikoimaa laajennetaan jatkuvasti.
Haluamme ottaa repäisylangan laajalti käyttöön eri kaapeleissa, sillä tiedämme, että se on erinomainen ratkaisu, joka ei pelkästään näytä hyvältä paperilla, mutta toimii päivittäisessä työssä 100-prosenttisesti juuri niin kuin sen on tarkoitus.

Kaapelien varustaminen repäisylangalla on uskomattoman hyvä ratkaisu, enkä yhtään epäile, että tulevaisuuden kaapelihankintoihimme sisältyy repäisylanka.

— Bo Christiansen, Director Del-Tech ApS

Muita asennusratkaisuja

Tee työstäsi älykästä ja helppoa

Qaddy®

NKT:n QADDY® on integroitu kaapelikela, purkuteline ja kelavaunu, joka vallankumouksellisen ergonomisen muotoilunsa ansiosta parantaa huomattavasti sähköasentajien työskentelyolosuhteita.

CPR-tiedot

Kaapeliturvallisuuden yhteinen EU-standardi tuli voimaan vuonna 2017. NKT on pyrkinyt tekemään CPR-standardista paremmin ymmärrettävän.

Menestystarina

Ratkaisuja elävässä elämässä

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...