Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.
two engineers working in front of computer, technique

Ihmiset

Henkilöstömme on keskeinen voimavaramme. Olemme sitoutuneet rakentamaan monimuotoisen organisaation, joka perustuu osallistavaan kulttuuriin ja johon työntekijät ovat sitoutuneet.
Edistämme monimuotoisuutta ja osallisuutta koko organisaatiossamme. Olemme sitoutuneet tukemaan maailmanlaajuista siirtymistä uusiutuvaan energiaan eettisessä ohjeistossamme määriteltyjen vastuullista ja eettistä käyttäytymistä koskevien sääntöjen perusteella.

Monimuotoisuus ja osallisuus

We care

Olemme sitoutuneet edistämään monimuotoista organisaatiota ja yrityskulttuuria, jossa erilaisista taustoista tulevat ihmiset voivat menestyä ja jossa heitä innostetaan tekemään parhaansa. Uskomme, että monimuotoinen organisaatio mahdollistaa kestävän työnteon. Uskomme myös, että osallistava ja vieraanvarainen kulttuuri tekee paremman työyhteisön.
NKT A/S:n hallitus on määritellyt sukupuolten moninaisuutta koskevaksi tavoitteeksi, että vuoteen 2025 mennessä globaalissa johtoryhmässä ja laajennetussa johtoryhmässä naisia on vähintään 30 % ja hallituksessa on naisia 40 %.
 

Monimuotoisuuden ja osallisuuden pisteet

Enimmäismäärä on 100

Female Info Data Development Share

Ihmiset-ohjelmat

Image of sustainability program
Cologne

Osaajiin kohdistuva vetovoima, kehittäminen ja johtaminen

NKT keskittyy laajentamaan strategisesti työntekijöiden ja osaajien kehittämismahdollisuuksia koko organisaatiossaan yritysohjelmien ja -prosessien avulla. Tähän sisältyy tunnistettujen osaajien ennakoiva kehittäminen ja hyödyntäminen yrityksessä. Lisäksi osaajia houkutellaan vahvistamalla jatkuvasti yrityksen työnantajabrändiä sen tulevaisuuden suorituskyvyn kannalta merkityksellisillä ammattialoilla.

Henkilöstön hyvinvointi ja suorituskyky

NKT tukee työehtosopimuksia ja pyrkii tarjoamaan oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi yhtiö kunnioittaa ja noudattaa paikallista työlainsäädäntöä ja tukee yhdistymisvapautta. Kaikilla työntekijöillä on paikallisten lakien ja asetusten mukaiset työsopimukset.

Tulevaisuuden insinöörit

NKT jatkaa kasvuaan vastatakseen vihreän siirtymän vaatimaan voimakaapeliteknologian lisääntyvään kysyntään. Osaajin kohdistuvan vetovoiman lisääminen, osaajien kehittäminen ja heidän pitämisensä yrityksen palveluksessa on strategisesti tärkeää yrityksen kasvumatkalla.  
 
Meillä on korkeat vaatimukset tekniselle osaamiselle, jotta voimme jatkossakin tukea siirtymistä uusiutuvaan energiaan. Voimakaapeliteollisuuden johtavana yrityksenä osallistumme luonnollisesti maailmanlaajuisten insinööritaitojen kasvattamiseen ja kehittämiseen.
Aloitimme vuonna 2020 NKT:n harjoitteluohjelman. Iloksemme saimme toivottaa tervetulleeksi kaksi ensimmäistä osaajaa, jotka olivat valmiita syyskuussa 2021 yhdistämään vihreämmän maailman suurjännitekniikan keskuksessa ja tuotantolaitoksessamme Karlskronassa, Ruotsissa. Vuonna 2022 ohjelma laajeni seitsemään harjoittelijapaikkaan, nyt harjoittelupaikkana on myös Köln Saksassa.

Career

NKT Trainee program

Give your career a powerful start!
Read more
Image of trainees in production in Karlskrona

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • The Copper Mark
Loading...