Yhteystiedot
Katso oman alueesi NKT:n yhteyshenkilöt tästä.

Asennuskaapelit

Työt sujuvat helpommin, nopeammin ja turvallisemmin

Lisätietoja

Asennuskaapeleidemme valikoima on suunniteltu tarjoamaan tehokas ja optimoitu työympäristö, erinomaiset tulokset ja helpompi pakkausten käsittely.
Idealni_den_elektrikare

Saumaton ja joustava asennus

Kun suunnittelemme asennuskaapeleita NKT:llä, paras työympäristö on aina tärkeä parametri.
Se tarkoittaa sitä, että kaapelimme ovat määräystenmukaisia, ne ovat helppo kuoria ja helppo asentaa, ja ne ovat mahdollisimman pienikitkaisia. Pienikitkaiset kaapelit liukuvat helposti ulos pakkauksesta ja putkien tai taipuisien johtimien läpi ilman vähäisintäkään vastusta.

Tulos on aina siisti

Tiedämme, että lopputuloksen ulkonäkö on asentajille tärkeää. Sen vuoksi haluamme tarjota tyylikkäitä kaapeleita, jotka eivät mutkittele, eivätkä värjäydy helpolla. Kun valitset NKT:n kaapelin, voit olla varma siitä, että lopputulos on erittäin siisti.

Älykkäät pakkaukset helpottavat työntekoa

Jokainen sähköasentaja tietää, kuinka työlästä raskaiden ja hankalasti käsiteltävien kaapelien kantaminen, kaapelikelojen perässä juokseminen tai kaapeleiden purkaminen pahvilaatikosta on.
Me NKT:llä haluamme helpottaa asentajien päivittäistä työskentelyä kehittämällä älykkäitä ja ergonomisia pakkauksia, jotka parantavat työympäristöä.
Low voltage cable being scaled by installer
Installer dropping low voltage cable coil on the ground
Researcher examining cable sample

Halogeenittomuus lisää turvallisuutta ja suojelee ympäristöä

Meillä on kattava valikoima halogeenittomia kaapeleita, jotka täyttävät kaikki tarvittavat CPR-vaatimukset. Siten kaapelimme tukevat turvallisia ja ympäristöystävällisiä rakennusprojekteja.

Turvallisemmat asennukset CPR-standardilla

Uusi koordinoitu EU-standardi tuli pakolliseksi vuonna 2017. Uusi standardi sisältyy CPR-rakennustuoteasetukseen, ja siinä on kysymys rakennuksissa käytettävistä paloluokituksesta ja testausmenetelmistä.
Täyttääksemme tämän standardin vaatimukset me NKT:llä olemme kehittäneet prosessejamme siten, että voimme testata kaapelit sovellettavien ohjeiden mukaan ja antaa ne kolmansien osapuolten testattavaksi. Se tarkoittaa sitä, että kaapelimme ovat täysin ajan tasalla suorituksen ja luokittelun suhteen.

Kehitetään omissa laboratorioissamme

Kehitämme ja testaamme kaapeleitamme omissa tutkimuslaboratorioissamme läheisessä yhteistyössä Tanskan ja Ruotsin tuotantolaitosten kanssa. Laboratorion sijainti niin lähellä tuotantoa on suuri etu.
Keskustelemme jatkuvasti tuotekehittäjien, asiakaspalvelun ja tuotannon kanssa, mikä tekee meistä erityisen joustavia asiakkaiden suhteen.

Se oli iloinen yllätys. Kaapelit oli helppo kuoria, ne vaikuttivat ohuilta mutta olivat silti tukevilta.

— Per Urm, Midroc Electro

Älykkäitä asennusratkaisuja

Helpottaa työntekoa

Qaddy®

NKT:n QADDY® on integroitu kaapelikela, purkuteline ja kelavaunu, joka vallankumouksellisen ergonomisen muotoilunsa ansiosta parantaa huomattavasti sähköasentajien työskentelyolosuhteita.

Repäisynaru

Tehokas repäisylanka auttaa asentajia monissa tilanteissa. Olemme ottaneet sen huomioon ja käytämme repäisylankoja useissa tuotteissamme.

NKT Uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi säännöllisiä uutisia trendeistä, tuotteista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Oikeudenmukainen, kestävä - ja vastuullinen
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...